Loading...

Your professional safety net

Focus on your core business and find personal peace

Connecteren | Accepteren | Transformeren

CONSULTANCY-ADMINISTRATIE OF MANAGEMENT-NEEDS?
Als ondernemer word je dagelijks om de oren geslagen met beheer & administratie.
Win die tijd terug en geef je management uit handen en/of laat je adviseren om het allemaal pakken te vereenvoudigen. Zo kan jij je met een gerust gemoed concentreren op jouw kerntaken.
ME EVEN VOORSTELLEN
Als doorwinterde Manager (Office Mgt /Customer Service Mgt /HR Mgt /Personal Assistant) kan ik buigen op een ruime ervaring in verschillende sectoren. Tijdens mijn loopbaan bouwde ik verregaande kennis op omtrent algemene ondersteuning van bedrijfsleiders en het management van hun onderliggende diensten.
Met die achtergrond ben ik beschikbaar als Interim Manager /Management Consultant /Verbinder voor de structurele opdrachten en als ondersteuning bij Office Management taken.
Ook hier vind ik het belangrijk dat er CONNECTIE ontstaat, tussen collega’s en processen. Ik hou van organiseren en het reduceren van administratie tot wat het hoort te zijn. Ondersteunend en verbindend.
En zijn er opportuniteiten tot verbetering dan worden die zeker aangepakt.
ANTICIPEREN om te kunnen TRANSFORMEREN. Dat is mijn meerwaarde.
CAT ONTFERMT ZICH OVER JE (BACK-)OFFICE!
Flexibel en kwalitatief, waar en wanneer je het nodig hebt. Zo maak jij opnieuw ruimte vrij in jouw planning en hoofd, klaar voor nieuwe uitdagingen.
Instagram
Share