Loading...

Connecteren | Accepteren | Transformeren

Energetische cleanings

Connecteren staat centraal bij CAT.
Terug verbinden met ons’zelf en van daaruit ook met onze omgeving en de ons omringende omstandigheden. Voeling krijgen met wie we zijn en waar we echt nood aan hebben. Zonder ballast van onverwerkte zaken, vanuit het nu. In balans en in rust!
INNERLIJKE RUST
Het ervaren én behouden van die innerlijke rust is niet zo eenvoudig. Ons evenwicht wordt regelmatig verstoord door allerlei factoren uit het nu òf uit ons verleden. Onverwerkte ervaringen en emoties werken in op ons energetisch systeem en werpen zo blokkades op in ons algemene ‘zijn’ en welbehagen.
OPHEFFEN VAN BLOKKADES
Elke vraag of klacht benaderen we samen en bekijken we vanuit een holistisch perspectief.  We kijken naar de dieperliggende energetische oorzaken om zo tot de essentie te komen. Via gericht energetisch bodywork (Aura-Chakra behandelingen /Lomi-lomi /PSOAS /…) wordt jouw zelfgenezend vermogen (ja, ook jij hebt dat) aangesproken en worden blokkades weggewerkt. Je komt terug tot je persoonlijke basis, in je eigen ‘zijn’.
Je uiteindelijke resultaat: een verhoogde weerbaarheid en draagkracht zodat je de je omringende maatschappij beter aankan, ervaren van een diepe rust in de dingen die je doet of die je overkomen. Met andere woorden: je behoudt beter je balans in alle omstandigheden.
MAAK PLAATS VOOR POSITIEVE ENERGIE
Niet alleen binnen je’zelf maar ook in je omgeving.
We worden bewuster en gaan meer aanvoelen wat er rond ons heen gebeurd. Positief en negatief.
Soms kom je ergens binnen en voel je je direct thuis en op je gemak. Maar soms kom je ook op plekken waar je liever zo snel mogelijk terug buiten bent. Als je dit onevenwicht of onrust in je eigen omgeving voelt, kan het tijd zijn voor een energetische reiniging van je plekje.
Door allerlei omstandigheden kan de lading van je huis verstoord raken. Zo kan er een sfeer ontstaan die zwaar, vermoeiend en ontmoedigend is met verschillende (lichamelijke) klachten tot gevolg. Vermoeidheid, een gespannen gevoel, nare dromen, rillingen. Een vicieuze cirkel…
Als je je huis energetisch reinigt, zorg je er voor dat de energie binnenshuis terug in balans komt en dat de energie positief voor je kan werken.

Energie blijft ook achter wanneer bewoners verhuizen, daarom is het raadzaam

om een huis energetisch te zuiveren als u een nieuw huis koopt of huurt.

Connecteren | Accepteren | Transformeren

Bioritmiek of periodenleer

Kennen we ze niet allemaal,… ‘zo van die dagen’?
Die periodes waarbij alles meer tijd kost dan anders of het allemaal niet zo goed lijkt te lukken? En dat terwijl je er op andere dagen gewoon doorzweeft?
DE VERBORGEN RITMES VAN ONS LEVEN
Je bioritme is de biologische klok die je slaap-waakritme regelt. Maar dat er nog andere cycli zijn is nog niet iedereen zich van bewust.
Allemaal krijgen we op ons pad te maken met goede en minder goede periodes. Dat voelen we zowel lichamlijk als emotioneel en dat heeft dan weer een invloed op ons algemene welbehagen en welzijn. In 1973 is er hiernaar voor het eerst wetenschappelijk onderzoek gedaan. De resultaten bevestigden het bestaan van 3 verschillende cycli: je lichaamsritme, je gevoelsritme en je intelligentieritme. Deze verschillende cycli geven weer hoeveel ‘vermogen’ we beschikbaar hebben op bepaalde dagen en hoe we weerbaar en /of doortastend we zijn.
BIORITMIEK of PERIODENLEER
Als je hierin inzicht & duiding hebt, heb je een stapje voor om om te gaan met wat op je pad wordt gepresenteerd. Niets voorspellends over wat zal of kan gebeuren maar vooral inzicht over hoe om te gaan met de dagen die komen. Weten waarom we ons soms energieker of completer voelen dan op andere dagen geeft vertrouwen en rust.
Als je graag zicht hebt op jouw persoonlijke curves dan kan dat.  Een persoonlijke overzicht voor 2 maanden met nodige duiding. Een meerwaarde, ook voor mezelf bij het nemen van beslissingen of invoelen van situaties.

Lomi Bodywork

MEER WETEN

Holistic Pulsing

MEER WETEN

PSOAS Release

MEER WETEN

Energetic extra's

MEER WETEN

Stones & wood

MEER WETEN
Instagram
Share