Loading...

Lomi lomi

Connecteren | Accepteren |Transformeren

Lomi Lomi Ma’amau (standaard behandeling)

 
A HEALING TOUCH
Zelf vind ik het één van de meest inspirerende vormen van lichaamswerk.
Het laat je ‘uit je hoofd’ komen, terug naar je gevoel. Vanuit die rust kan je dan binnen jezelf ontdekken waar je nood aan hebt, wat je energie geeft (of wat niet).
BALANS & EVENWICHT
Allemaal zijn we bewust of onbewust op zoek naar balans, evenwicht en harmonie. En meer en meer ervaren we dat het bekomen én het behouden van die felbegeerde innerlijke rust niet zo evident is.
Met als gevolg: kleinere of grotere fysieke kwalen, emotionele en mentale ongemakken. Uitgesproken of ongebalanceerde emoties, vermoeidheid, niet tot daden komen, verlaagde draagkracht voor alledaagse situaties, angsten,…
Ervaar de kracht van affectieve aanraking via lomi lomi bodywork. Een unieke massage ervaring die balans geeft in denken, voelen en doen. Een ervaring die zijn effecten heeft op je fysieke-, emotionele- en energetische lichaam. Wat deze behandeling bij jou teweeg brengt, van diepe ontspanning tot inzichten, los komen van emoties of een spirituele ervaring, is uiteraard afhankelijk van de intentie waarmee je komt, waar je staat in je ontwikkeling en ook in hoeverre je er voor open kan stellen.
WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN LOMI LOMI BEHANDELING?
Het mooie ritueel start vanuit jouw persoonlijke intentie. Tijdens de behandeling zelf ervaar je vloeiende strijkbewegingen van handen en onderarmen die als golven over het lichaam rollen. Door deze lange strijkbewegingen kan het lichaam alle zorgen en gedachten los laten en een extase van rust ervaren.
Het is gebruikelijk om ongekleed te zijn zodat de lange vloeiende strijkingen over het ganse lichaam makkelijk kunnen uitgevoerd worden en de vloeiende stroom van de massage niet onderbroken wordt. Als je je hier niet comfortabel bij voelt kan er anders gewerkt worden.

De intieme delen van jouw lichaam worden én blijven steeds netjes afgedekt met een sarong.

Lomi Lomi Hapai (zwangerschapsbehandeling)

 
A CONNECTING TOUCH
Zacht en liefdevol lichaamswerk voor zwangere vrouwen en mothers-to-be.
Zwanger zijn is een spannende tijd. Met leuke vooruitzichten maar soms ook met ongemakken en onzekerheden. Een tijd waarin er veel met je geest én je lichaam gebeurt. Een tijd waarin je lichaam zich voorbereidt om ruimte te maken voor je baby.
Jijzelf en je lichaam zijn hard aan het werk.
ZWANGERSCHAPSLOMI
… helpt je om te relaxen en verlichting te vinden bij allerlei ongemakken tijdens je zwangerschap (slechte nachtrust, pijnlijke spieren,…).
Want juist tijdens de zwangerschap, waarbij het lichaam zich voortdurend moet aanpassen, is het belangrijk om te kunnen ontspannen.
Geniet van de zachte liefdevolle aanraking, waarbij je je gedragen voelt, je lichaam tot rust komt en je gedachten stil zijn.
Naast het verlichten van lichamelijke ongemakken, helpt lomi lomi hapai je ook om een diepere band te creëren met je baby. Door je ruimte te bieden waar je je volledig kan ontspannen, zonder je zorgen te maken over iets anders dan jezelf. Daar kan je je echt verbinden met je ongeboren kind op een dieper emotioneel niveau.,
Lomi Lomi tijdens de zwangerschap is een liefdevolle reis die samen met je ongeboren kindje onderneemt en jullie een diep gevoel van ontspanning laat ervaren. Jouw spieren worden soepeler, je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust. Je lichaam kan zich verder voorbereiden.
 
PRAKTISCH
 
Tijdens de behandeling ligt je in zijligging op de tafel en wordt je ondersteunt door kussens. De massage is geschikt in alle stadiums van je zwangerschap. De aanrakingen zijn fijn, zacht en liefdevol.
Deze lomi manier past daarnaast ook perfect bij mensen die:
  • liever niet op hun buik liggen (na een operatie /zwaarder postuur /…)
  • menstruatieklachten ervaren (er wordt veel aandacht besteed aan de onderrug)
  • iets anders willen proberen dan buik of rug massages
  • PTSS of moeite met vertrouwen hebben
Holistisch lichaamswerk CAT
GOED OM WETEN Vergeet alles wat je weet over massages. Dit bijzondere bodywork komt namelijk niet in de buurt van een traditionele of klassieke lichaamsbehandeling. Het is niet ongebruikelijk dat ik begin te neuriën en/of dat je zelf heftige emoties voelt opborrelen. Schrik dus niet en geef je over aan deze bijzondere ervaring. Het hoort er allemaal bij en helpt bij het stimuleren van het evenwicht tussen lichaam, geest en energie. Lomi is de Hawaïaanse term voor massage en betekent “drukken, kneden, wrijven”, maar ook “aanraken als met de fluwelen pootjes van een tevreden kat :)”. Het woord is verdubbeld, omdat de betekenis dan nog enkele malen sterker wordt.

Lomi-Lomi

MEER WETEN

Holistic Pulsing

MEER WETEN

Behandelingen bij CAT

Closing the Bones

MEER WETEN

Rebozo-work

MEER WETEN

Psoas Release

MEER WETEN

Stones & Wood

MEER WETEN