Loading...

Connecteren | Accepteren | Transformeren

Stones & Wood

Hot and Cold Stone behandelingen

 
A WARM TOUCH
Een heerlijke en vooral ontspannende behandeling met vulkanisch gesteente. Een zegen voor lichaam en geest. Zalig om van je hoofd in je lijf te zakken.
De gebruikte stenen -basalt- ontstaan wanneer lava met zee of rivierwater in aanraking komt en hebben het unieke vermogen om lang warmte vast te houden. CAT’s stenen zijn niet getrommeld en kregen hun specifieke vorm door de inwerking van natuurelementen op bijzondere natuurplekken zoals oa Hawaï.
Hot Stone bodywork is een weldaad voor je spieren. Maar het is ook aangenaam, koesterend, verrassend en harmoniserend.  
AND A COLD TOUCH
In combinatie met Cold stones (marmer) is het tevens een weldadige massage voor pijnlijke en gespannen spieren. Deze behandeling helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt je lichaam meer in balans. Het creëert ruimte voor je gevoel en inzichten. Het laat je energie terug stromen.
 
Wat mag je verwachten?
De verwarmde platte stenen worden op sleutelposities van je lichaam geplaatst. Vervolgens behandel ik je met mijn handen en met de hete stenen. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren en botten en zorgt voor een diepere relaxatie, terwijl de druk van de stenen ervoor zorgen dat je jouw energie weer terug haalt.
Je kan kiezen voor een volledige lichaamsbehandeling of een korte (onderhouds-) sessie van enkel de rug.

Bamboe massage

 
A NATURAL HIGH
Bamboe massage, een veelzijdige behandeling die zowel drainerend, ontspannend als vormgevend werkt. Deze techniek maakt gebruik van bamboestaven om de huid en spieren te prikkelen en de bloedsomloop te stimuleren. Dit resulteert in een betere doorbloeding, meer zuurstof en voedsel voor de cellen.
Een natuurlijke “high”.

RELAXEREND & STIMULEREND
Deze massage heeft zowel ontspannende als stimulerende effecten. Het geeft energie en kracht, helpt toxines af te voeren en verbetert de bloedsomloop. Bamboemassage kan vermoeidheid en stress verminderen.

Tijdens de massage worden langzame en snelle bewegingen afgewisseld, van licht tot stevig, van vloeiend tot gestructureerd. De bamboestaven worden gebruikt als verlengstuk van mijn handen, voorarmen en ellebogen, waardoor dieper gewerkt kan worden dan bij een gewone massage.
 
Bamboemassage: een zachte, krachtige behandeling
die het lichaam revitaliseert en helpt bij het behouden van een gezonde balans.

Lomi-Lomi Bodywork

MEER WETEN

Holistic Pulsing

MEER WETEN

Closing the Bones

MEER WETEN

Rebozo-work

MEER WETEN

Psoas Release

MEER WETEN

Stones & Wood

MEER WETEN