Loading...

Connecteren | Accepteren | Transformeren

Holistic pulsing, je lichaam als kompas

Wat is het?
Uiterst zacht bodywork met zeer kenmerkende wiegende en strekkende bewegingen (pulsen). Tussendoor worden rustpauzes ingebouwd om ten volle de impact te kunnen ervaren en je volledig te laten landen. Elke behandeling stemmen we af op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.
Jij en je lichaam krijgen tijd en ruimte om helemaal te zijn.
Holistic pulsing is zeer geschikt als je lichamelijke ongemakken ervaart die gelinkt kunnen worden met verstrakking of stijfheid in je lichaam. De pulsen laten de aanwezige spanningen in spieren en bindweefsel op een natuurlijke wijze vrijkomen en creëren zo meer ruimte tussen gewrichten, pezen en ligamenten. Je mobiliteit en flexibiliteit verbeteren.
Maar het is niet alleen geweldig voor fysieke verlichting.
Holistic pulsing geeft ook inzicht in hoe we emoties fysiek opslaan in ons lichaam en is effectief bij stressgerelateerde klachten. Het creëert zowel fysieke verlichting door het verminderen van pijn in het hele lichaam als mentale helderheid door het loslaten van emotionele bagage.
Holistic pulsing brengt jou en je lichaam terug in beweging en begeleidt jouw onderweg zijn…
met je lichaam als kompas.
Tijdens de behandeling wordt je zacht in beweging gebracht terwijl je gekleed op de behandeltafel ligt.
Je lichaam wordt uitgenodigd om te ontspannen. Zo kan het zich laten voelen, kan het je iets kan vertellen. We maken ruimte om te voelen wat er ontstaat: wat doet deze puls met je? Wat gebeurt er als ik hier langer vasthoud? Hoe voelen benauwdheden? Je komt terug in bewust contact met je lichaam.
Holistic pulsing helpt je verlichting te vinden bij chronische pijn of stressgerelateerde aandoeningen. Een zachte manier om je leven fysiek, mentaal & emotioneel weer in balans te brengen!
Ook bij kinderen kan deze ‘wiebelmassage’ een heel ontspannend en rustgevend effect hebben. Ook laat het hen van jongs af aan, veilig vertrouwd te worden met lichaamswerk. Ouders worden graag uitgenodigd om -indien gewenst- bij hen te blijven tijdens de sessie.

Lomi-Lomi

MEER WETEN

Holistic Pulsing

MEER WETEN

Closing the Bones

MEER WETEN

Rebozo-work

MEER WETEN

Psoas Release

MEER WETEN

Stones & Wood

MEER WETEN