Loading...

Connecteren | Accepteren | Transformeren

Je verbinden in het 'nu'... geeft je de kracht voor morgen

Mijn verhaal

Zal ik je even meenemen in mijn verhaal?
Wie ik ben en hoe ik hier -tot CAT- gekomen ben?
Dan mag je kiezen welke verhaallijn nu het meeste trilt met je…
  • Het verhaal van de mama, ondertussen 52 lentes, in de fleur van haar slijtage en met een heerlijke zoon van 24. Hem steeds voorhoudend hoe belangrijk het is om eerlijkheid en oprechtheid hoog in het vaandel te houden. Je eigen weg te gaan, met vallen en opstaan. Authenticiteit voorop.

    En ik durf te zeggen: geslaagd in mijn opzet!

  • Of de vertellijn van de vrouw die het hart gebroken werd en onderweg ook zelf wel wat brokken maakte. Het meisje op zoek naar haar prins op het witte paard. De jonge vrouw die om die droom waar te maken soms iets te veel water in de wijn deed zodat ze haar’ zelf verloor ergens tussen de regels van het sprookje.

    Sinds jaren terug gelukkig & self-partnered

  • Er is ook het deel van de hardwerkende vrouw, veel bezig met ‘haar hoofd’, cijfertjes en rapporten. De manager die het heerlijk vindt om processen en mensen op elkaar af te stemmen en connecties op alle vlakken tot stand te brengen.

    Fijn om ook in die wereld op zoek te gaan naar verbindingen

Dit zijn slechts drie verhaallijnen in mijn boek. Er is er ook nog eentje van het verlegen schoolmeisje, de rebelse tiener, de zorgende dochter, de rock’chick, de theedrinkende yogi, de vriendin, en zo veel meer. Herkenbaar?
Allemaal hebben we verschillende rode draden en afhankelijk van de situatie of levensfase vertellen we een voorkeursverhaal. Wat we echter over het hoofd zien als we niet het volledige plaatje zien, is dat er maar enkele willekeurig zaken worden uitgelicht en deze op geen enkele manier meer je essentie raken of weergeven. We ontmoeten elkaar niet zoals we werkelijk zijn en verliezen de connectie met onszelf of onze omgeving.
Mijn Silver lining…
Connecteren… in mezelf & met mijn omgeving en jullie gidsen  diezelfde verbindingen te vinden
Mijn persoonlijke, afzonderlijke verhalen werden -zie ik nu- steeds gevoed door een onderhuidse zoektocht, een zoektocht naar wie ben ik? Wat wil ik nu echt? Waar ben ik voor voorbestemd? Wat is mijn doel?
En weet je: alle hoogte- en laagtepunten kregen hun volle en diepe betekenis vanaf het moment dat ik me openstelde, gehoor gaf aan en vertrouwen had in mijn buikgevoel en intuïtie. Ik ging gerichter op zoek en vond de antwoorden die ik zocht via verschillende retraites (lomi-lomi, Psoas, Chi, energetisch werk,…) en jaaropleidingen (Chakra en aura healing, sjamanisme,…).
De verschillende verhaallijnen smolten samen en ik CONNECTEERDE met mezelf, mijn ‘zijn’ en mijn omgeving.  Ook borrelde duidelijk het inzicht binnen dat ik anderen wil gidsen op hun pad.
Ik ervaar meer en meer een gevoel van rust over me, zélfs tijdens moeilijke momenten. Een ACCEPTATIE van wat is en wat nog komen moet. Innerlijk vertrouwen en een natuurlijk gevoel van positivisme nestelen zich alsof het nooit anders was. Contacten met anderen worden intenser, puurder, mooier. Maar ook mijn omgeving TRANSFORMEERT. Kansen worden geboren of ontvouwen zich heel naturel.
Beschrijven wie ik werkelijk ben of wie jij werkelijk bent is te groot voor woorden, maar je kan er wel (terug) voeling mee krijgen. Vóór alle gedachten en alles wat je denkt te weten. Zonder het gewicht van je bagage of historiek, maar in de stilte van het huidige moment, daar is het voelbaar. Woordeloos voelbaar. Voor mij én ook voor jou!
Voel even hoe cool het zou zijn als we allen elkaar maar ook jij jezelf, zonder onze gebruikelijke verhalen, kunnen ont’moeten? Geconnecteerd en verbonden…
Als CAT gids ik je graag op je eigen pad, zodat ook jij steentjes kan verleggen…
Mijn verhaal… en still writing…
Brigitte
Instagram
Share