Loading...

Connecteren | Accepteren |Transformeren

Je verbinden in het 'nu'

geeft je de kracht

van morgen

cat brigitte

Mijn verhaal

Zal ik je even meenemen in mijn verhaal?
Wie ik ben en hoe ik hier -tot CAT- gekomen ben?

 

Dan mag je kiezen welke verhaallijn nu het meeste trilt met je…
  • Het verhaal van de mama, ondertussen 54 lentes, in de fleur van haar slijtage en met een heerlijke zoon van 25. Hem steeds voorhoudend hoe belangrijk het is om eerlijkheid en oprechtheid hoog in het vaandel te houden. Je eigen weg te gaan, met vallen en opstaan. Authenticiteit voorop.

    En ik durf te zeggen: geslaagd in mijn opzet!

  • Of de vertellijn van de vrouw die het hart gebroken werd en onderweg ook zelf wel wat brokken maakte. Het meisje op zoek naar haar prins op het witte paard. De jonge vrouw die om die droom waar te maken soms iets te veel water in de wijn deed zodat ze haar’zelf verloor ergens tussen de regels van het sprookje.

    Maar ik bleef geloven en heb gevonden

  • Er is ook het deel van de hardwerkende vrouw, in het verleden veel bezig met ‘haar hoofd’, cijfertjes en rapporten. De manager die het heerlijk vindt om processen en mensen op elkaar af te stemmen en connecties op alle vlakken tot stand te brengen.

    Fijn om ook in die wereld op zoek te gaan naar verbindingen

Dit zijn slechts drie verhaallijnen in mijn boek.
Er is er ook nog eentje van het verlegen schoolmeisje, de rebelse tiener, de zorgende dochter, de rock’chick, de theedrinkende yogi, de vriendin, en zo veel meer.
Herkenbaar?
Allemaal hebben we die verschillende rode draden en afhankelijk van de situatie of levensfase vertellen we een voorkeursverhaal. Sommige zaken worden uitgelicht, andere toegedekt. We ontmoeten ons’zelf en elkaar niet (meer) zoals we werkelijk zijn en verliezen de connectie met ons’zelf en onze omgeving.
Beschrijven wie ik werkelijk ben of wie jij werkelijk bent is meestal te groot voor woorden, maar je kan er wel (terug) voeling mee krijgen. Vóór alle gedachten en alles wat je denkt te weten. Zonder het gewicht van je bagage of historiek, maar in de stilte van het huidige moment. Daar is het voelbaar.
Woordeloos voelbaar.
Voor mij én ook voor jou!

 

A Healing touch

 

Langsheen mijn persoonlijke groeitocht werd me heel duidelijk dat terug leren voelen belangrijk is.
We moeten letterlijk terug voeling krijgen met ons’zelf en met ons gevoelsleven. Maar ook werd zichtbaar hoe belangrijk contact en verbondenheid is.

 

Ons lichaam vertelt én herinnert ons aan verloren connecties via allerlei lichamelijke, mentale, emotionele ongemakken. Ons lichaam, een constante graadmeter die we terug moeten leren ‘lezen’ en leren voelen. Dat kan via onze tastzin. En neen, niet zomaar ‘aanraken’ maar aanraken met volle bewustzijn. Affectief, energetisch, ontmoetend en helend aanraken.

(heel makend, heel de mens omvattend)

 

Vanuit onze tast leggen niet alleen contact met ons’zelf maar ook met de buitenwereld, bouwen we vertrouwen op. Via tast kunnen we onszelf en de ander in zijn wezen bevestigen en (h)erkennen. Een naderen met behoud van distantie.
Intuïtief verdiepte ik me in het belang van ‘voelen’, energetisch connecteren en helend aanraken. Er volgden heel wat opleidingen die hiermee verband houden of me algemeen ondersteunen

(lomi-lomi, energetisch bodywork, Holistic Pulsing, Closing the Bones, & Rebozo-work, Chi, Chakra/aurahealings, Haptonomie & gevoelsontwikkeling, Sjamanistische reizen, meditatietechnieken & more ongoing).

 

Voel even hoe cool het zou zijn als we allen onszelf maar ook elkaar zonder onze gebruikelijke verhalen, zouden kunnen ont’moeten? Geconnecteerd en verbonden…
Als CAT gids ik je graag op je eigen pad, zodat ook jij steentjes kan verleggen…
Mijn verhaal… en still writing…
Brigitte

Lomi-Lomi

MEER WETEN

Holistic Pulsing

MEER WETEN

Behandelingen bij CAT

Closing the Bones

MEER WETEN

Rebozo-work

MEER WETEN

Psoas Release

MEER WETEN

Stones & Wood

MEER WETEN